שניצל וינאי
15 דק׳ הכנה
- 5 מנות
אופן ההכנה
מצרכים
- 1 ק”ג שייטל עגלה פרוס דק
- שמן קנולה לטיגון
- 50 גרם חמאה
- 3 ביצים טרופות
- 1 חרדל דיזון
- 1 כפית מלח
- 1 קמח
- 1 פירורי לחם
אופן ההכנה
- מניחים קמח בצלחת שטוחה ורחבה.
- לשפוך 2 כוסות של פירורי לחם בצלחת שטוחה ורחבה.
- מערבבים ביחד 3 ביצים טרופים , 1 כף חרדל דיזון ,1 כף קמח ומערבבים ביחד עד לקבלת בלילה אחידה.
- טובלים את השייטל קודם כל בקמח ולאחר מכן לטבול בבלילה שהכנו ולבסוף לפרורי לחם ולדאוג לקבל שכבה אחיד ודחוס של פרורי לחם.
- לבסוף לטגן בשמן עמוק והכי חשוב שיהיה רותח מראש ,הטיגון עצמו אמור להיות דקה וחצי מכל צד.
- אחרי זה מניחים את השניצל בצלחת עם נייר סופג כדי לספוג את השמן המצטבר.