כתף מרכזי (מספר 4)
₪75.00 לק"ג
תיאור
כתף מרכזי בשר רזה המתאים לגולש או לצלי
לצרוב את הפרוסות על מחבת ואז באותו המחבת לצלות בצל וירקות שורש צלייה זריזה ואז לשים את הבשר ואת הירקות בתוך תבנית להוסיף רוטב ברביקיו ויין וכוס מים ולכסות ולהכניס לתנור על 140 מע’ לשלוש שעות ולהגיש עם אורז לבן
תנאי שימור
אחסנו בשר, עופות ודגים טריים במקרר בלבד בטמפרטורה של 0 – 4 מעלות צלזיוס
יש לבשל אותם בהקדם (בהתאם להוראות היצרן).
במידה ותרצו לאחסנם לתקופה ממושכת מומלץ לקנות מראש בשר, עופות או דגים קפואים.
מיועד למאכל רק לאחר טיגון או בישול יסודי לשמור בקירור 0-2 מע”צ עד לשימוש.
אין להחזיק את האריזה פתוחה יותר מ48 שעות .
אין להפשיר ולהקפיא שנית יש להחזיק את המוצר במצב קפוא -18 מע”צ עד לשימוש.
בשר המיועד לאכילה נאה מומלץ לצרוך באותו יום הרכישה.
מדיניות משלוחים
אזורים וימי המשלוח שלנו:
מרכז – 35 ש״ח
ימים ב׳,ג׳,ד׳,ה׳
תל גזר והסביבה – בין 35-60 ש״ח
יום ב׳
רחובות והסביבה – בין 45-60 ש״ח
יום ג׳
קדרון וגדרה – 60 ש״ח
ימים ב׳,ג׳,ד׳
ראשון והסביבה – בין 45-55 ש״ח
יום ג׳